3 156 лева бяха събрани от благотворителните кутии, разположени на различни места на територията на община Ардино, за лечението на 15-годишния Даниел Сакалиев, който се нуждае от трансплантация на костен мозък в Германия. Това съобщи Димитрина Атанасова от инициативния комитет.
До момента по дарителска сметка вече са постъпили над 220 000 лв. Родителите и близките на Даниел изказват искрените си благодарности към всички граждани, които са дали своята лепта за лечението на техния син. Надяват се, че необходимата сума ще може да се събере в най-скоро време.
Даниел Сакалиев се нуждае от трансплантация на костен мозък в Германия. Операцията ще струва 300 000 лева, а сумата е непосилна за семейството му. Донор вече има – по –големият брат на Даниел, но финансите са непосилни за семейството му.
Гюнер ШЮКРИ

Банкова сметка в евро
Bank: DSK BANK
Name: DANIEL YASENOV SAKALIEV
IBAN: BG45STSA93000024150243
BIC: STSABGSF
Банкова сметка в лева
Банка: ДСК
Име: Даниел Ясенов Сакалиев / DANIEL YASENOV SAKALIEV
IBAN: BG24STSA93000024150136
BIC: STSABGSF


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.