Кърджалийци са свързани с терористичната организация FETO, потвърдиха официално от полицията в Одрин бомбастичната новина на 24rodopi.com от миналата седмица.
Както вече писахме 4-ма нашенци бяха арестувани заради опит в България да бъде прекаран опасен гюленист. Двама от тях бяха освободени на 10-тия ден от задържането, но другите двама ще бъде съдени.
Припомняме, че 4-ма кърджалийци бяха арестувани в Одрин при спецакция на турската полиция, която предотвратила опит на един от най-опасните гюленисти да избяга в България с фалшива самоличност.
Общо 14 души били арестувани на 10 февруари, но едва днес полицията съобщи за акцията.
Припомняме, че сред задържаните беше и успешен кърджалийски бизнесмен, който изнася продукция в много страни, а работниците му са над 200. Соченият за шеф на бандата Т. пък се занимава с продажба на автомобили, като в момента дружеството му разполага с близо 200 МПС-та.
Както 24rodopi.com писа, по всяка вероятност бизнесменът е бил подмамен от приятелите си да ги придружи в Одрин без да знае с какво се занимават те. Това се потвърди и М. бе освободен заедно с К.
Нашенците били арестувани във връзка с акцията по залавянето на подполковник Али Ерджан, за когото има решение на истанбулски съд за задържането му под стража . Той е обвиняван, че участвал в неуспешния метеж срещу Реджеп Тайип Ердоган през юли м. г.
Полицаи от департамента за борба с тероризма са осъществили операция за залавянето на подполковника.  Ерджан се е укривал в дома на майка си, намиращ се на булевард „Барбарос“ в Одрин. Полицаите наблюдавали къщата от 3 месеца. Били следени лица, които са влизали в нея. Подслушвани са телефони.

След задържането му, Ерджан е признал, че в нощта на опита за преврат е управлявал хеликоптер „Кобра”. В съдебното решение за задържането му се посочва, че именно Ерджан е стрелял с „Кобра” срещу полицаите, които са охранявали главното командване на армията в столицата Анкара.
24rodopi.com
Един от кърджалийците е сочен за организатор на канал на терористите! Очаквайте подробности, снимки и видео само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/2/17 15:32

    Тези които са замесени във Фето, дано сто години затвор да получат от властите в Турция,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/2/17 17:06

    няма Фето ,няма преврат всичко е измислица на шизофреника Ердо

    ОтговорИзтриване
  3. Мухарем24/2/17 18:09

    Туни, Туни, не се наяде в тоя живот. Крайно време беше да се задавиш и то стана. Колко хора си разплакал в тоя град. Дойде от село в града, но си остана селяндур по лакомия и простотия!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/2/17 20:11

    Tuni Tuniiiii tova da ne ti e da pasesh ovtse .Ti s tozi plitik akil,kade si trignal.Ama vreme ti beshe, alchno dupe kriv sere.
    S tazi mazna usmivka shte te izkrivyat.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/2/17 20:12

    Dolandirdiklarinin ahini cekme zamani.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/2/17 21:08

    То единия е на S car брат му иначе от къде толкова пари!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/2/17 21:14

    Evalla na tunito imali drugi tashaklii kato nego .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/2/17 23:20

    evella ama sega şte mu otkısnat topkıte ı şte gı ızyade vıv kauşa lakom gız krıv sere

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/2/17 23:37

    koi sa tezi? koi e biznesmena?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/2/17 23:50

    serdar ne isin var orda

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/2/17 01:10

    До 17:06,ти поне малко наясно ли си какво си написал бе човече, и ти ли си от онези които твърдят че гн. Ердоган е диктатор,,, абе малоумник помак, как можеш толкова да си евтин боклук за да твърдиш че Ердоган е планирал преврата, защо изобщо живееш,, поне не пиши коментари за да не напсуват на родата ти, мизерник неграмотен тюркомразещ педераст,, и да си тюркомразещ неверник бъди поне малко джентълмен,,пиши нещо което да има смисъл боклук кирлив гущер,,

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/2/17 15:29

    До 01:10 от къде занеш че е помак може да е скапан турчин като теб боклук////////////

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/2/17 15:35

    До 01:10 защо не си в Турция тогава бе п.... да ти скъсат гъза

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/2/17 01:12

    До 15:35. Хейй фетоджия,да ти кажа нещо, не си ти човека който да ми каже къде да живея,аз живея в България и зачитам законите на България уважавам президента на България,, уважавам президентите на всяка дадена държава, не съм като тебе човек без сиво вещество,, твърдиш че не си помак, още по жалко че не си помак, ако пък си случайно турчин!!! Питай на майка ти откъде те е дебнела ,,,домузун долю,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.