Защо Шабанали Ахмед и Хюсеин Хафъзов от партията на Лютви Местан консумират узо на сбирка с избиратели в Германия? Този въпрос задават от „Olay Bg“ – стартиралият проект за вестник и сайт на турски език.
Шабанали Ахмед и Хюсеин Хафъзов са независими народни представители до 26 януари, когато ще се разпусне 43-тото Народно събрание. Двамата, които до неотдавна работеха и в Главното мюфтийство, са заснети (предоставени са ни снимки и видео – б. р.) в ресторант в Германия, където преди седмица са провели среща с наши гурбетчии.
Обратно на поведението им в Турция, когато се правят на въздържатели, на Запад двамата зам.-председатели на формацията на Лютви Местан, наричана "българското крило на Партията за справедливост и развитие", са отрупали масата с няколко бутилки традиционна гръцка анасонова напитка (Узо 7), която наподобява на турската „Йени ракъ“, отбелязват от „Olay Bg“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.