Екип на пожарната служба в Крумовград е загасил запален комин на жилищна сграда. Инцидентът е станал около 20 часа във вторник, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Няма нанесени щети.
Спасителен екип от службата в Кърджали е изтеглил закъсали автомобили и автобус в района на село Карамфил около 7 часа в сряда.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/1/17 11:32

    Толкова е зле положението по селата, че нямам думи!!!
    Алоо кметове, измислени замове, общинари крадло племе дупесари - язък за вота и избора което направих на 25,10,2015 г.
    Измислени фирми, Орхан Кадиров пак гушнал парите. Кварталите тънаха, тънят и обезлюдени от общината. Селските кметове си пият по цели дни кафето покрай общината - не им пука за данъкоплатеца за Фатменгето, Хасан агата, бай Иван от горната махала.
    При най малкия проблем общинарит, ресори отговарящи за конкретни проблеми се криете като гадинки в черупките. Хубаво вие на вас топличко пред бюрата си и мислите за следваща далавера от къде, и от кога как да гепате (то е ясно от общината и от данъкоплатеца)
    Вземете пример от Фъндъкова, всяка второ изречение е САНКЦИЯ за фирмите, а при нас ПОВИШЕНИ.
    PİSLER, HIRSIZLAR, İKİ YÜZLÜ SIFATSIZ UTANMAZLAR!!!
    Уважаеми г-н Кмет,
    ето тук се обръщам към вас:
    Стегнете си екипа, общината, началници, служителите целия персонал, чистачки и охрана даже в Кораба. "Аз съм най-проверяваният кмет в България и в Европа",ако си стегнете подчинените няма да висе налага да повтаряте това изречение и да Ви проверяват. Всички служители, ваши подчинени само уронват имиджа на Партията, Общината и на нас гласоподавателите.

    Алоооооо, почистете улиците и общината кмете!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.