Людмила Иванова от Кърджали получи чек за 500 000 лева от Националната лотария.
„От бензиностанция взехме билета. Беше като един сън”, разказа жената, чийто съпруг бе най-големият късметлия край Арда дни преди Коледа.
Както 24rodopi.com първи писа на 23 декемврир, мъжът на кърджалийката спечели сумата, закупувайки си билет „Златните пирамиди” с последните си пари.
31-годишният мъж и съпругата му регистрираха печелившия билет в павилиона на улица „Републиканска“ в центъра на Кърджали, до Паметника на освободителите.
„Човекът купил билета от бензиностанция в Кирково на 22 декември, но търкането на квадратчетата и пирамидата оставил за Кърджали. Същия ден е бил на пазар в Кирково, но оборотът бил слаб и решил да си купи билет на тръгване. Той обикаля пазарите в Кърджалийско и продава килими и други неща. След като разбрал, че е спечелил голямата сума, отишъл със съпругата си в централния пункт, за да питат как ще си вземат парите. След проверка се установило, че наистина печалбата е 500 000 лева“, разкриха „пътя на големите пари” за 24rodopi.com близки на щастливите съпрузи, които живеят в махала в периферията на Кърджали.
Семейството има три деца.
24rodopi.com
И още теми в новия брой на „Родопи voice“:
Смела българска разработка за поливане на 60 000 дка гръцки земи
Тунели да отвеждат водите на Крумовица в Ксанти!
За австрийците сме слаби клиенти, за брюкселци - замърсители
По една „гора” в мазето на всеки родопчанин!
На хартия всичко е ОК, но…
Код „Снежна мъка” за Родопите!
На бедния му е през комина за въздуха
700 изстрадани лева за топлина през зимата
И утре в 24rodopi.com:
На Югоизток - въздържатели, на Запад – „Шерефе“ и „Наздраве, земляци“!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/1/17 06:38

    Нека с здраве да ги хар4ат и разумно ина4е много бързо свършват и после ПУК нищо 4естито и умната

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.