30 комина в областта се запалили в последните два месеца, сочат данните на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Кърджали. Незагасено твърдо гориво подпалило и 16 контейнера са смет. Общо 52 пожара са пряко свързани с отоплението на твърдо гориво от ноември м. г. до 7 януари.
Най-много неизмазани комини са горели в квартал „Възрожденци“. 30-ият димоотвод се запали вчера в блок 11 (на снимката).
Снимки: Емрах Юсеин и 24rodopi.com
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/1/17 09:19

    Някой в тази държава проверява ли качеството на въглищата? От както Тошо си отиде, откакто махнаха БДС всичко удари на ангро. Буквата "П " -пари, политика, печалби и патки надделя над всичко и всички. Няма контрол за нищо в тази държава, нито върху какво ядем, какво пием, какво върху какво горим. Да не му дойде на главата на никого. Тя пожарната докато дойде, докато 112 ти запише от къде си, на колко години си, колко зъби имаш, с бастун ли си или без макара ще изгори цял квартал. Скапана работа!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/1/17 11:50

    Контейнерите да горят

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/1/17 12:32

    Mnogo hubavo pushi tova gazove parno, g-n Predsedatel na obstinskia savet! Mashallah! Cok guzel!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.