Компания от кърджалийци и софиянци била в луксозен ресторант на 400 метра от „Рейна“, когато дегизиран като Дядо Коледа терорист започнал да стреля с автомат „Калашников“ по близо 800 клиенти на най-известния нощен клуб край Босфора.
„Някой отвън беше чул стрелбата. Влетя вътре и каза „Нещо става в „Рейна“. После се чуха и сирените на линейките и полицейските автомобили. Платихме сметката и напуснахме. Преди това мислехме да продължим в „Рейна“.  Домакинът ни каза, че срещу 100 долара ще се намерят места в някой ъгъл на клуба“, разкри пред 24rodopi.com приятел на медията ни, който е бил в компанията.
Кърджалийка, която е омъжена за истанбулски милионер, пък се разминала с трагедията, защото младото семейство решило да посрещне Новата 2017 година в известен  хотел в София. Нашенката има постнати на стената си във фейсбук десетки снимки от „Рейна“.
Както вече 24rodopi.com писа, Дядо Коледа терорист уби 39 души ирани 65-ма в 1.15 часа в квартал „Ортакьой“ в истанбулския район Бешикташ. От идентифицираните 21 убити, 16 са на чужденци.
Сред ранените е и българка на около 28-29 години, съобщи нашият посланик в Турция Надежда Нейнски.
Междувременно истанбулски медии видяха интересна връзка между сериал, излъчван по закритата телевизия „Саманйолу“ и последните терористични актове. В 79-та серия имало покушение срещу посланик, а в 80-та терористът бил дегизиран като Дядо Коледа. Припомняме, че турски полицай уби руския посланик Андрей Карлов в Анкара преди дни, като крещеше, че в Алепо са убити много невинни хора.
Терористът от „Рейна“, след като изпразнил два пълнителя в клуба, свалил шапката и палтото на Дядо Коледа и побягнал навън, облечен с друго яке и шапка.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.