Правителството определи концесионерите на няколко от морските ни плажове. Те са определени след проведени конкурси и ще стопанисват плажовете за срок от 20 години.
За концесионер на плаж „Къмпинг „Оазис“ е определен „Оазис бийч“ ООД. Той ще предлага цена на чадър и на шезлонг от по 6 лв. в платената зоната на плажа.
Концесионер на „Дюни-юг“ е „ГБС-ТУРС“ ЕАД. Цената за ползване на чадър и шезлонг е от по 7 лв.
Плажът „Обзор-юг“ ще се стопанисва от „Еспи Агро“ ООД. Цената за шезлонг и чадър е от по 3 лв.
Концесионер на „Нов плаж „Свети Влас“ и на „Свети Влас-изток“ е „Венид Бийч“ ООД. Цената на шезлонг и на чадър и за двата плажа е от по 8 лв.
„Перла турист” ООД е концесионер на плаж „Къмпинг „Нестинарка“. Ползването на чадърите и шезлонгите ще се заплаща с по 0,36 лв.
Размерът на концесионните плащания за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното плащане за морските плажове, както и предложените от концесионерите размери на отчисленията от базата за изчисляване размера на концесионното плащане.
По гръцките плажове и през тазгодишния сезон ползването на чадър и шезлонг ще е безплатно. Срещу минимална консумация от 3,5 евро (цената на фрапе с минерална вода или бира) родопчани ще могат да се изпъват пред кристално чистите води на Бяло море.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/1/17 14:41

    Бах мааму, от толкова снежни снимки и лъхащ студ, като видях тая полуголата на плажа и помислих, че съм пукнал и айдееее у рая!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/1/17 15:25

    Па лятото кък ши ривем от жега, но поне гледки има, сега само снежния човек йети по улиците

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/1/17 16:05

    Ибах мааму! Откъде се пръкна таа Ангелкова ве! Беше машинописка на неграмотника Ремзи Осман, купи си диплома и стана менистър! И естествено иба мамата на туристите и на туризма!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/1/17 16:07

    лиосваааа миии това лятооооооо!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/1/17 16:27

    Нали министър Ангелкова обеща по 2 лв. да са чадърите, какви са тези 7-8 лв. Или обещанията са за баламите - да гласуват. Пък то тя вече няма да е министър на туризма - я колко още министрества има дет не е управлявала.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/1/17 16:38

    Шепа разбойници откраднаха черноморието и лятото го продават за пари. алчни,лакоми и ненаситни

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/1/17 16:45

    От тия гледки веднага се хванах за пакета ама заради премръзналата ръка беше нахалос

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.