8-метровата елха в центъра на Ардино вече е украсена. В града бяха монтирани и различни светещи фигури, които да допринесат за празничния дух.
Снимка: Гюнер Шюкри

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/12/16 10:00

    Не пишете глупости-елхата в центъра на Ардино не е по-висока от 4 метра, всеки може да я види... Въпреки това, тя наистина е добре украсена...и радва полуидиотите!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/12/16 14:40

    И под елхата какво да видим?!Кюмур и размятане на кашони с портоколи и мандарини?!Грозна гледака,боклуци навсякъде..Незнам защо им е там мястото на тези бушмени..а пазара седи празен..Толкова ли им е трудно от управата да им посочат къде трябва да се застава..То така всеки ще започне да си прави каквото си иска,за какво са въобще тези обособени места?
    И непосредствено около всичко това е най-оживената пешеходна пътека.Не може всеки да си спира където си иска! Ало ,полицията?!Къде сте?Кой тряба да ви върши работата?Беля ли чакате да стане?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.