Викове „Аллах Акбар“, присъствие на съмнителни лица и отправяне на заплахи край „Тюркян чешма“ са принудили полицейските части в село Могиляне да преминат към план „Б“ в напрегнатия 26 декември. Те са позволили групата на Лютви Местан да проведе незаконен митинг, за да не ескалира напрежението и да не се стигне до сблъсъци между двете агитки.
Това разкри пред 24rodopi.com полицай, който в понеделник бил на работа, облечен като цивилен в тълпата.
„На няколко пъти след подадена команда от депутат, хората около него започваха да крещят „Аллах Акбар“. Следваха псувни по адрес на младежите със знамената във и около заграденото пространство на чешмата. Мнозинството хора в този ден бяха дошли на поклонение и възпоменателен митинг в Могиляне, но имаше и такива, които всячески показваха, че търсят провокация. Дори митингът на Местан започна с викове „Аллах Акбар“, което никога досега не се е случвало в Могиляне. Мевлиди винаги е имало на този ден в Могиляне, но политици да крещят „Аллах Акбар“, и то по време на митинг - това е нещо ново. И това, че в крайна сметка сблъсъкът остана във вербалното си състояние говори, че полицията си е свършила работата перфектно. Когато тълпата се движи и едно ядро крещи „Аллах Акбар“, досущ като обиколките на брадатите в пазарджишката ромска махала, това е провокация. Дори миналата година, когато всички мюфтии от страната бяха в Могиляне, нямаше такива викове“, коментира служителят на реда.
Припомняме, че между 24 и 27 декември ДПС проведе възпоменателни митинги в Млечино, Горско Дюлено, Ауста, Могиляне, Млечино, Груево, Равен и Ноновица и почете паметта на жертвите, дадени преди 32 години по време на мирните протести срещу смяната на имената. На две места паралелни митинги, които ескалираха напрежение, проведоха и активисти на партията на Местан ДОСТ – в Млечино и Могиляне. И за двете места групата на Местан нямаше разрешения за провеждането на митинг.
В ардинското село Местан дойде рано сутринта на 24 декември със 70 души, предимно от Турция. Към тях се присъединиха и 40 души от Джебелско. Преди официалната програма, докато вървеше мевлидът, Местан държа реч по мегафона.
В Могиляне групата на Местан се появи час и половина преди официалната програма. 11 автобуса докараха изселници от Бурса, но не всички бяха пълни. Турският посланик Сюлейман Гьокче отново дойде с Местан, но този пък докара и новия председател на партията на Касим Дал Народна партия „Свобода и дойстонство“ Орхан Исмаилов. До Местан, освен независимите депутати Хюсеин Хафъзов и Шабанали Ахмед, беше и бивш депутат от ДПС от Северна България.
Самият Местан също беше изненадан от виковете „Аллах Акбар“ на групата около Хюсеин Хафъзов (вижте видеото долу). Според „достаджии“, с виковете „Аллах Акбар“ те не показвали, че са ислямисти, нито са търсели конфронтация, а по този начин почитали жертвите от така нар. „Възродителен процес“.
Аллах Акбар (на арабски: الله أَكْبَر), съкратен вариант на „Аллах Акбар мин кули шай“, е израз на арабски, който означава „Бог (Аллах) е по-велик от всичко“.
Този израз често се използва в арабския свят – когато някой е радостен, по време на демонстрации, битки и бунтове и при големи празници. Той се употребява и по време на всяка молитва – 5-те задължителни, установени от Корана, както и свободните молитви по всяко време на деня.
Аллах Акбар е национален девиз на Ирак и присъства върху знамето на държавата. Това е и името на химна на Либия. Фразата може да бъде открита и на зелените ленти на националния флаг на Иран.
Също така изразът е използван като боен вик от терористи-атентатори, при навлизане в битка, е отбелязано в енциклопедията „Уикипедия“.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

86 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/12/16 21:38

    това е пълната тъпотия на господин Местан как може и тия хора да са толкоз тъпи виждам ж талпата хора които изобщо нямат нищо общо с ДОСТ На Местан депутатското му кресло беше до тук от април вече ще е един гражданин обикновен

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/12/16 21:48

    Става ясно, че Местан е мекере на Ердоган за връщане на Кърджали към пределите на днешна Ислямска Турция! Аз се питам къде е Държавата?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/12/16 21:56

    Ай стига бееееееееее

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/12/16 21:59

    ЕГАСИ МЕКОТО НАРУШЕНИЯ ОТ ПОЛИЦИЯТА. Ей и това доживях да чуя от полицай.
    Бог да ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/12/16 22:06

    сутринта пускам апартамента за продан и тръгвам другари за софия ...и не искам да чувам кържъ...али

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/12/16 22:10

    Alooo DPS Allah Akber oznacava (Gospod e velik ) kakvo ima v tova,Gospoda zabravihme ce DPS e po velik ot Gospod privedeno po Depesarski (Maloumnitsi)

    ОтговорИзтриване
  7. Някой на Някого плаща за да направи от играчка плачка.
    Стига сте настройвали хората и недейте да лъжете.
    Тази статия е за прокуратурата, молим прокуратурата да се самосезира.
    Да видим кой лъже.
    Полицаят.
    Родопи 24/7.
    Ако не който е викал АЛЛАХ АКБАР да даде показания.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/12/16 22:13

    😂😂😂😂😂😂😂 що не викате по силно ???

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/12/16 22:22

    Вие как искахте да бъде

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/12/16 22:24

    На клипа се вижда как Хюсейн Хафъзов се присъединява/Ежжж знаем че беше от мюфтийството но на всички мероприатия Хафъзов не е пеел тази мелодия.Странно Ердогановската политика излезе на яве.

    Сюлейман Гюкче непременно трябва да се маха от този пост

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/12/16 22:25

    Една медия трябва да е демократичен и да пише истините !!!! А ВИ СТЕ КОРУМПИРАНИ

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/12/16 22:27

    ДО РЕДАКЦИЯТА!
    НАЙ-МАЛКО ДВЕТЕ БУТАЛА НА ДВИГАТЕЛЯ НА ДПС-ТО НЕ РАБОТИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ИЗВЪНРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СА БЛОКИРА ОЩЕ ЕДНОТО БУТАЛО

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/12/16 22:27

    Опита да покажете Аллаху екбер като лоша дума и да използвате трикове враждуващи на исляма нее за добро за никое полетика не трябваше дасе направи това ваше стъпка

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/12/16 22:39

    Ami kakvo losho ima be rodopi, nie sme myusyulmani i 5 puti na den ot djamiite ni se nosi tekbir-Allahu ekber...Na koito ne mu haresva moje da chete mnogoq leta ili otche nash. Vseki mu s religiqta si...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/12/16 22:40

    Hora ne vijdateli 4e edinstvenoto spasenie e islqmat... sıbudetese ve4e... ALLAHU EKBER!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/12/16 22:43

    Зафериус ли си къф си не те знам, ама си много прост да ти кажа аз. Ква вина има редакцията че някакви хора викат АЛЛАХ АКБАР? Те ли са ги накарали? Кой сега прави провокацията бе, аланкоолу? Кво се правиш на много умен чета ти коментарите постояно да не си мъдрец някъв? Аре гледай клипа пак и си пий хаповете че си много зле откъм мисленето.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/12/16 22:48

    Не се ли сещате, че живеете в светска държава? Тези викове са подходящи за молитвените храмове, но не и на митинги! И това ми било политици, пфууууууу! Засрамете се, г-н Местан! Къде бяхте и какво стана с вас? Човекът с най-интелигентната физиономия и най-добрият български език, сега стои до ходжи като най-големия мюсюлманин на света! Ако е така, нямате място в политика, г-н Местан, отдайте се на религията, покайте се за греховете си и ще получите опрощение и уважение от хората, които разочаровахте!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/12/16 22:54

    Аллах е велик на инат на комонистите

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/12/16 22:59

    Нагло е дасе зайаждате и да покажете думата Аллаху екбер лошо нещо постъпихте като врагове на ислям и като тодор живков което преборихме

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/12/16 23:06

    22.54 Тези кОмонисти са ти дали безплатното образование, тъпако, като не ти харесва се махай и ходи в някоя ислямска държава. Дори и Ердоган никой не го е виждал да крещи Аллах акбар на публично място!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/12/16 23:11

    Така са се научили от Ердоган.Даже Лютви беше учуден...какво ли си вика горкия от къде се хванах на това хоро...

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен29/12/16 23:14

    Çıban başı S. Gökçe! Hemen hapse. Hepside Fetocu bunlar ondan tekbir getiriyorlar. Bulgaristanda Feto yapılanması bu DOST partisi.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен29/12/16 23:16

    Dps pravi nay gadnoto Tova znaci usetiha mirizmata krayat idva

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен29/12/16 23:20

    Гюленистът Юсеин Хафъзов дава Текбир и другите реват точно като терористите, които тръгват в атака.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен29/12/16 23:21

    Ислямисти дошли на Тюркян чешма. Мама ви мръсни терористи. Местан дано гръм те удари. За някакви пари докара терористите тук. Вземи парите и ходи да си ги харчи с кака Мариана. Махни се от района. Не мъти главите на хората. На изборите нали видя в родното село не те искат.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен29/12/16 23:23

    Аз бях там и не чух тези думи,24 родопи прекалявате

    ОтговорИзтриване
  27. До Анонимка 29.12.2016 22,43

    Видно е от видео материяла.
    Но дали е било както ни го сервира Родопи24/7 трябва прокуратурата да провери.
    От месеци Родопи не спазва политически неутралитет и се гравитира около дпс еоод.
    Нещо куца в редакцията и има признаци на Анти ДОСТ.
    Надявам се че е временно явление.
    .....
    Колкото за тебе Анонимке.
    Благодаря че постоянно четеш мойте коментари. След време структурното устройство на държавата ще е по мойте коментари, запази в тайна.

    ОтговорИзтриване
  28. До Анонимка 29.12.2016 22,43

    Видно е от видео материяла.
    Но дали е било както ни го сервира Родопи24/7 трябва прокуратурата да провери.
    От месеци Родопи не спазва политически неутралитет и се гравитира около дпс еоод.
    Нещо куца в редакцията и има признаци на Анти ДОСТ.
    Надявам се че е временно явление.
    .....
    Колкото за тебе Анонимке.
    Благодаря че постоянно четеш мойте коментари. След време структурното устройство на държавата ще е по мойте коментари, запази в тайна.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен30/12/16 00:40

    ДПС да спре с тези провокации,Аллах Акбар означава. Аллах е велик и ходжата го пее 5 пъти на ден,е който не се чувства мюсюлманин ,ние сме толерантни и на нас не ни пречи камбаните на църквата

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен30/12/16 01:06

    ezanimizin sesi alahuekberlen basliyor
    her camide gunde 5 defa sesleniliyor
    alahuekberden hoslanmayan turkum muslumanim demesin

    ОтговорИзтриване
  31. Ya Allah Bismillah Allahu Ekber! Biz buyuz, dünyayi titreterken de buyduk!

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен30/12/16 05:48

    A kogato se 4ete molitva za Malkata Turkan DPS zashto puska silna muzika

    ОтговорИзтриване
  33. Неверника Сава30/12/16 06:23

    Да живеят ДС и Русия !

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен30/12/16 06:46

    23.06 на мен никой не давал нещо тазлично от другите а хората имат право както искат така дасе възрязат но весник родопи неможе фа направи същот ако бяха казали бог е велик тиси гледай работата

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен30/12/16 07:02

    след провокацията от коледната песен която не се пуска за помен на загинали в която и да е религия
    тия хора почнаха да викат АЛЛАХ Е ВЕЛИК след тази провокация родопи пишете го ей това няма да ви се сърди никой

    ОтговорИзтриване
  36. SETRELIYATA SASHTO KRESHTESHE TAKA NA 19 MAY V DJEBEL. DOYDE MU OTVATRE :). LOSHO NYAMA VSEKI MUSULMANIN MOJE DA GO KAZVA. PO DOBRE DA KRESHTIM OTKOLKOTO DA SE PRODAVAME NA TAMPLIERITE V KARDJALI!

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен30/12/16 07:46

    споко до година без дпс няма да са в парламента и ще има листопад

    ОтговорИзтриване
  38. BRAT MI ZAFER E MNOGO PRAV. TOY E OBRAZOVANO TURCHE KATO MEN. SKORO SHTE SE SABEREM VSICHKI OBRAZOVANI TURCI I SHTE OSNOVEM NASHA TURSKA PARTIYA. NASHIYAT ROD E VELIK, i... RAZBIRA SE PRAVEDNIYAT BOG, I VSELENSKIYAT RAZUM SASHTO E VELIK. KOMUNISTITE EL KAFIRUN KAHA! Amin.

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен30/12/16 08:31

    Аллах акбар казва ходжата. С Аллах Акбар започва молитвата. Ама когато с Аллах Акбар започва митинг и текбира прави депутат - това е СТРАШНО. Не сте партия, а ТАЛИБАНИ. Защо Хафъзов дава текбир, вика Аллах Акбар и тогава Местан започва политическата си реч? За ЧНГ докарахте в този хубав кърджалийски край и ислямския фундаментализъм, предатели!!!

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен30/12/16 08:42

    Точно така е,присъединявам се€
    Не се ли сещате, че живеете в светска държава? Тези викове са подходящи за молитвените храмове, но не и на митинги! И това ми било политици, пфууууууу! Засрамете се, г-н Местан! Къде бяхте и какво стана с вас? Човекът с най-интелигентната физиономия и най-добрият български език, сега стои до ходжи като най-големия мюсюлманин на света! Ако е така, нямате място в политика, г-н Местан, отдайте се на религията, покайте се за греховете си и ще получите опрощение и уважение от хората, които разочаровахте!

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен30/12/16 08:52

    Едно е Аллах Акбар в джамията и в молитвата, бамбашка е да крещиш Аллах Акбар на улицата като водиш тълпа. А съвсем различно е да крещиш Аллах Акбар на митинг.
    Вие от ДОСТ само партията на ислямистите ли гледате. Да сте чували за Ататюрк случайно? ДОСТ иска да наложи на мъжете в Кърджалийско пет пъти на ден задължително да влизат в джамия, а всички жени да ходят забулени - това ли искате? Затова ли митингите ви започват с Аллах Акбар????? Тикви заспали, изселниците в Турция са кемалисти, затова не гласуват за ислямистите. Вие кога станахте по-големи турци от тях???

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен30/12/16 08:59

    Хюсеин Хафъзов и Шабанали Ахмед нали са храненици на Гюлен и ФЕТО. Нали е доказано, че са учили в университети на терориста, Сюлейман Гьокче защо не ги задържа и ги предаде на Анкара, а само се изчервява когато Хавъзов вика текбир.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен30/12/16 09:01

    Местане, достатъчно пари отмъкна като лидер на ДПС. с 8-9 милиона лева бягай на някой остров с която си искаш. Недей се опитва да вкараш омразата във всеки дом на български турци.Остави апартамента в кв. Изток, не ти трябва.

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен30/12/16 09:16

    Талибани, трябва всички да си ходят по родните места, па там да викат що им е на душата!

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен30/12/16 09:18

    ЕДИН ВЪПРОС
    КОГАТО ВИЕ ГОВОРИТЕ ПРЕД ХОРА И НЯКОЙ ВИ ПУСНЕ КОЛЕДНА МУЗИКА НА ТОВА СВЕЩЕНО МЯСТО НА ТЮРКЯН ЧЕШМА ВИЕ КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ
    В ТОЗИ ЗАПИС НЕ Е ПУСНАТ ЦЕЛИЯ ЗАПИС ЗАЩОТО ПРЕДИ ТАВА ХОРАТА ИСКАХА ДА СПРАТ ТАЗИ МУЗИКА КОЯТА БЕШЕ ПУСНАТА ПЪРВО ПРИ МОЛИТВАТА НА ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ ВТОРО КОГАТО ГОВОРЕШЕ СИНА НА ЕДНА ОТ ЗАГИНАЛИТЕ И ТРЕТО КОГАТО ИСКАХА ДА ПРОЧЕТЕ НЕЩО Г-Н ФЕРДУН
    ЗНАЧИ ДПСАРИТЕ СИ ПОКАЗАХА РОГАТА И КАКВО Е ЗА ТЯХ НАРОДА
    ЗНАЧИ НИКОЙ ОСВЕН ТЯХ НЯМА ПРАВО ДАЖЕ МИСЛИ ДА ГОВОРИ И ДА ДИША ВИЕ Г-ЖИ И Г-ДА ОТ ДПС ВСЕВИШНИЯ ЛИ СТЕ?

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен30/12/16 09:19

    ALLAHU EKBER....ALLAH türkü korusun ve yücelsin mücadelemiz TURAN'a kadar...

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен30/12/16 09:21

    Преди време беше излезнало в един вестник ,че Ахмед Доган отивал в ЦЪРКВА ни ми се вярваше мислех си че е пропаганда
    но на 26,12,2016г като чух какво пускат коледни песни излезна истината

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен30/12/16 09:25

    АЛЛАХ е Велик, ВЕЛИК е нашия вожд, лидера ни Ердоган..
    ВЕЛИК ЩЕ Е ЗА БЪЛГАРИЯ и за напред И ТОЗИ КОЙТО ИЗКАРА ЗАКОНА КОЙТО ЩЕ ВКАРА ВСИЧКИ ДОНОСНИЦИ И АГЕНТИ В СТАРАЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР НЕЗАВИСИМО ЛИДЕР НА ДОСТ ИЛИ БОСТ Е БИЛ

    ОтговорИзтриване
  49. Стражар30/12/16 09:28

    Наведох се ,защото прав ще ме боли

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен30/12/16 09:28

    ДПС пусна траурна мелодия, а не коледна песен, хайвани неграмотни. Виковете не са незаконни, но не е нужно да стряскате немюсюлманите в страната и особено в нашия район. Малко толерантност няма да е излишна, правите тези неща в една светска държава. Тя за разлика от Турция няма да се ислямизира, колкото и да ви се иска.

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен30/12/16 09:30

    До 08.52
    Тикво кемалисти няма има евтини продадени индивиди за свински кебабчета с евтина бира и то тези правят каквото им кажат такива като агента Павел и то същите ти кемалисти дето ги наричаш са опасни така както за България така също и за Велика и Нова братска Турция

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен30/12/16 09:51

    За сегашната власт е по важно да се работи против ДПС и Ахмед Доган! А дали в същото време се работи против България и българите е на втори план ! Жалко ! За това хората казват Булгаристан ! Отглеждайте си фикусчетата, много са красиви, когато имате интерес от тях - но ще дойде време и ще седнете върху тях ! Честита Новата 2017 година !

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен30/12/16 10:16

    Мили хора, въобще не се притеснявайте. Тези крясъци са само за пред Сюлейман Гьокче. Това са наши хора, нямат нищо общо с ислямистите, те даже не са умерени мюсюлмани. Идете в партийната кръчма Босфор да видите Шабанали как нагъва свинско и вика Шерефе Шефере с йени ракъ.

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен30/12/16 10:23

    Зафериус, помак момчилградски, що не си ядеш свинското в джамията, ами се кахъриш тука

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен30/12/16 10:33

    ДПС незнаят едно бисмиллях и откаде се отваря вратата на джамията,преди имаше партя майка дето забраняваше на мюсюлмани и християни да посещават джамия и църква и депесето е рожба на тази партия,и резултатите са наяве народ без религия народ безродници

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен30/12/16 10:36

    Дупе-сарчета вече попчнахте да си пишете по форумите ли? Да ви дам по пет лева да пийнете по едно кафе и малко лице в леце да приказвайте, да не съзсавате на празно трафик тук.

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен30/12/16 10:36

    do Анонимен 30/12/16 10:23
    Zaferiyus e zaet s maika ti. Nared e bila sestra ti.

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен30/12/16 10:43

    Забележете във видеото само кои крещят - само хората на Гюлен и FETO.

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен30/12/16 11:24

    Едно е вярно,Местан не се включи във виковете, гледа стреснат. Колкото и да пишат троловета на ДОСТ, че това е измислица, има го черно на бяло, също така се вижда че и други хора снимат същия момент, така че не се правете на улави, видеото е факт. Не казвам, че е незаконно, но не мисля, че това е начина да спечелите уважение към партията ви, се лъжете жестоко. Според вас, който не е с вас е противник на Турция, в което вярвате единствено вие, понеже акълът ви е толкова малък. Обичам Турция, но не харесвам вас, не харесвам и начина по който Ердоган ръководи тази велика страна.

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен30/12/16 11:28

    Ердоган и Путин - да живее великата дружба!

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен30/12/16 11:32

    Добре ,че хората не се хванаха на подстрекателя Карадайъ който ги подстрекава като слезна от колата си но си заслужи само едно ууууууууууууу и ДОСТ ВИКОВЕ НА ВИСОК ГЛАС
    Като видя ,че ДПС сарите са по малко и замлъкна
    ЕВАЛА НА ХОРАТА ЧЕ НЕ МУ СЕ ХВАНАХА НА ПОДСТРЕКАВАНЕТО ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ХОРА КОИТО ЖИВЕЯТ В ТОЗИ АЙОН СЪДРУЖНО НЕЗАВИСИМО КОЙ В КОЯ ПАРТИЯ ЧЛЕНУВА КОЙ ОТ КОЙ ЕТНОС ВЯРА И РЕЛИГИЯ Е

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен30/12/16 11:33

    До чешмата ДОСТ БЯХА ОКОЛО 4ХИЛЯДИ А ДПС ОКОЛО 800-1000
    ТАКА ЧЕ ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ СМЕТКАТА

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен30/12/16 11:37

    Rodopi24 Jalkiste kato mediya mislih ceste istinska mediya no uvi i vieste obreceni istinski RATAYI

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен30/12/16 11:58

    бяха хиляди друг път,200 лумпенизирани хора от кол и въже бяха и най интересното най много вой надаваше сестрата и зетя на Местан

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен30/12/16 12:00

    24родопи защо не пускате неудобните коментари тъй като няма псувни или обидни думи,от коя страна сте дпс ли дос ли аамет дуган или юлву мустан

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен30/12/16 12:23

    BU GAZETE 24RODOPIX7 AMED DOGANIN DIR
    TOZI VESTNIK RODOPI24X7 E NA AHMED DOGAN
    TOVAE DOKAZANO

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен30/12/16 12:42

    DOST E EDNA BILGARSKA PARTIYA
    I STE BADE NAY VELIKA CETVARTA
    PARTIYA VAV BILGARIYA
    IMAME MNOGO DUSMANI VRAGOVE MEDI
    PARLAMENTARNI GRUPI
    NO NIKOY NEMA DA USPEE DANI
    PRECI NA PITYANI DETO TRAGNAHME
    DOST E VELIKA I SILNA PARTIYA
    USPEH VAV PARLAMENTARNITE IZBORI
    I NEKA DA BADEM 4 PO GOLEMINA PARTIYA
    VAV STRANATA

    ОтговорИзтриване
  68. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  69. Анонимен30/12/16 15:09

    Великият Ататюрк казваше Бисмилляхиррахманиррахим ляилляхи илялла. Терористите от Ислямска държава първо крещят Аллах Акбар, а после действат. Вън терористите от Кърджалийско.

    ОтговорИзтриване
  70. Анонимен30/12/16 15:10

    Нас комунистите не успяха да довършат, няма да се дадем и на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  71. Анонимен30/12/16 15:14

    От години не гласувам за ДПС, но след като изхвърлихте от партията агент Павел комуниста, който пускаше език на Станишев на моста, ще гласувам пак за ДПС.

    ОтговорИзтриване
  72. Анонимен30/12/16 15:55

    V Mogilyane horata se sibirat za molitva,a ne za politiceski zdelki kakto iskate da gi pretstavite.Bidete ne zavisimi korektni.

    ОтговорИзтриване
  73. Анонимен30/12/16 17:02

    alahu ekber na den 5 pati vikat ot minareto na djamiya may vi pretesniyava hospoda dps sari

    ОтговорИзтриване
  74. Анонимен30/12/16 18:26

    Bizi Komünistler bolemedi, Ama Türkiye boldu. Daha doğrusu Erdoğan boldu. Sizden ricam aklınızı başınıza toplayın 26 yıldır hangi yürürsek aynı yolda yürümeye devam edelim.

    ОтговорИзтриване
  75. Анонимен30/12/16 18:29

    Dps en önemli hedefi bölgelerimizde muslamanli da yok etmek bu milet nezaman uyanacak anlamak zor

    ОтговорИзтриване
  76. Анонимен30/12/16 19:14

    29/12/16/ 23:20 bokluk

    ОтговорИзтриване
  77. Анонимен30/12/16 20:15

    Allahuekber, depesarite nevernici da puknat ot yad.

    ОтговорИзтриване
  78. Анонимен30/12/16 21:11

    А бе боклуци смотани Депесари с какви лъжи още ще ни обвинявате,и този мръсник полицай дето е бил цивилен и дето дава лъжлива информация,и когато е дал клетва че вярно ще служи за тази държава.Това ли му е клетвата на този прост полицай .Този полицай заслужава да се осъди за лъжлива информация на медиите.И трябва да даде показания колко са му платили за лъже информация.

    ОтговорИзтриване
  79. Анонимен31/12/16 00:26

    vyarno poznavam horata v dps vsicki sa ne vernici

    ОтговорИзтриване
  80. Анонимен3/1/17 20:02

    Много набожни се оказахте изведнъж.Не забравяйте,че живеете в Християнска държава,която ви е и Родина...Май добре ви влияят политиците от южната ни съседка.То това е и целта на турция да ви влияе,жалко,че не го осъзнавате,ама нали сте си о.......

    ОтговорИзтриване
  81. Анонимен5/1/17 20:29

    Джихадистите от дост-АТЪЧНО нямат място в Българския политически живот

    ОтговорИзтриване
  82. Анонимен4/2/17 01:02

    Господ ще те накаже безбожнико Амет.

    ОтговорИзтриване
  83. Анонимен10/2/17 23:34

    Брех изведняж тези ДПСарите взеха да ходат на петачни молитви. Чак намаза да се кланят. Ама не знаят симулират и се оглеждат кой друг е дошел.

    ОтговорИзтриване
  84. Анонимен16/2/17 07:39

    При провеждане на заупокойна молитвена церемония Мевлид е нормално да се произнася Аллаху Акбар, това е част от ритуала.Защо някои отново търсят под вола теле не разбирам?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.