Районна прокуратура-Крумовград внесе в съда обвинителен акт спрямо Исмет И., на 23 г., за това, че при условията на продължавано престъпление, чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот, е направил опит да отнеме чужди движими вещи от владението на другиго, с намерение противозаконно да ги присвои, като опитът е останел недовършен, поради независещи от дееца причини и за това, че чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот, е отнел чужди движими вещи от владението на собственика, като кражбата представлява опасен рецидив. Това се казва в съобщение на пресцентър на Апелативна прокуратура.
23-годишният Исмет И., на 23 г., е предаден на съд за това, че на 2 октомври 2016 г. в Крумовград, влязъл в помещение към магазин за промишлени стоки,  след като скъсал предпазната мрежа на прозореца. Той  преминал през коридора. Стигнал до търговско помещение, където собственичката на магазина съхранявала 600 лева. Тя го видяла и попитала какво прави в помещението, а той й отговорил, че търсел пари и поискал цигара. След това опитал да избяга през прозореца, но свидетелката го подгонила и настигнала.  Исмет И. я захапал за лявата ръка, успял да се отскубне и избягал, като по-късно е  задържан от полицията.
Исмет И. е предаден на съд и за това, че на същата дата  в Крумовград, от кафе – аперитив, пак след като скъсал предпазна мрежа на прозорец, е отнел пари, мобилни телефона и алкохол. След това отново излязъл през прозореца и се прибрал в дома си. Исмет И. е бил осъждан многократно за кражби.  Последното наказание е изтърпял на 21 септември 2016 г., когато е бил освободен от затвора.

В момента Исмет И. е с наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ и се намира в затвора.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Seriyniyat abdal Tasima redovno ucjastva v izborite i vinagi pecheli mejdu 13 i 17 glasa. Bravos ba Tasko!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.