Кметът на Неделино Боян Кехайов направи първа копка на изграждането на мостовото съоръжение на река Тикленска. Церемонията се състоя в село Крайна. Въпреки поройния дъжд, който се изсипа, на нея присъстваха областният управител Недялко Славов, изпълнителният директор на фирмата-изпълнител, общински съветници, представители на социалните центрове, много граждани и гости на града.
По стар български обичай кметът плисна менче с вода и здравец и разби бутилка шампанско, което беше последвано от множество аплодисменти от присъстващите. След церемонията всички гости и граждани, присъстващи на събитието бяха поканени от кмета на общината на курбан за здраве.
Пътят се строи от 2014 г. и ще свързва Неделино през Долен с пътя Златоград – Кърджали до село Пресека. Той ще бъде най - прекият път на общината с Граничния контролно-пропускателен пункт „Маказа", Кърджали и страната. Разстоянието от Неделино до Кърджали се съкращава с около 25 километра.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/11/16 07:27

    Браво, добра идея е този път , а ако се върже с бъдещия път над Горна Арда и трафика от Маказа за Пампорово ще се пренасочи през Неделино.
    Ей като граната я мята тая бутилка шампанско бе :)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/11/16 19:31

    Много си работил шефе, чупи я таз бутилка най-сетне.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.