Ахмед Доган е като Меси в българската политика, ГЕРБ единствени не са влезли в неговата игра, твърди премиерът

Няма да се борим за гласовете на ДПС, защото те ще искат да са във властта. Преди седмица-две съм говорил с Мустафа Карадайъ, исках да знам какво ще правят, обяви премиерът Бойко Борисов в сутрешния блок на Нова телевизия.
„Те искат да участват във властта през парадния вход. Радев ако вземе гласовете на ДПС ще бъде като Орешарски - зависим от тях“, посочи Борисов. Според него след това те ще си назначат и премиер като Орешарски - зависим от тях.
"ГЕРБ и ДПС никога не могат да управляват заедно. Сложете това в началото, в средата и в края на изречението, което ще кажа", това бе отговорът на лидера на ГЕРБ, когато водещите му припомниха думите от миналата седмица, че би подкрепил този, който дава излаз към властта.
"Съжалявам, мислех, че имате по-дълбок анализ. Хубаво е, когато говорите, да ме гледате. Нека го обясня по-простичко, за да разберете. ГЕРБ и ДПС нито в краткосрочен, нито в дългосрочен план могат да управляват заедно. Заявили сме го не 1,2,3,5 пъти. Бил съм благодарен за тези 5,6,7 случая, когато са ни подкрепяли за закон. Когато нашите партньори от Реформаторския блок са недисциплинирани и все обичат да ходят на работа, сме поддържали кворум", каза Борисов.
Във връзка с подкрепата на ДОСТ за кандидатурата на Цецка Цачева, Борисов коментира, че няма по-лошо от непоискано добро.
„Избързаха да дадат подкрепа, която притесни партията, създаде възможност за много приказки, които нямат общо с действителността. Непремерен ход на Лютви Местан”, заяви Борисов.
Лидерът на ГЕРБ направи анализ и на действията на Ахмед Доган.
"Знаете, че съм от "Реал" (Мадрид), но Меси е гениален. Доган прави с българските политици това, което прави Меси в "Барселона". Доган ги меша и финтира непрекъснато. Оставя ги в положение да не знаят какво правят. ГЕРБ единствени не са влезли в тази игра", каза Борисов.
Социологическите агенции работят за пари, смята Борисов. Така той коментира факта, че според някои проучвания има драматична близост между Румен Радев и Цецка Цачева на президентските избори на 6 ноември.
„Не ги гледайте изследванията, защото и социологическите агенции работят за пари, така че който им поръчва такива резултати, ги дават. Аз вярвам само на една, според която се очаква добра избирателна активност и българите ще изберат добър президент”, каза Борисов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/10/16 09:16

    Леле ,как рева отчаяно одеве по Нова тиквата.На всеки въпрос отговаряше с рев по друга тема и самосъжаление.Кралят слънце си поплака по Нова ........чао

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/10/16 09:19

    Щом не се борите за гласовете на ДПС защо им държите кадрите начело на агенциите?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/10/16 09:30

    Бойко това го разправяй на твоите калинки ,които ти вярват още .ДПС кадрите от времето на Орешарски всички са на възловите места ,директори председатели началници във всяка държавна институция ,,само дето нямат министри от когото нищо не зависи при твоето управление .Герберите сега също не трябва да гласуват за теб за Цеца за ГЕРБ защото ги лъжеш че ДПС не са в управлението .Лъжец такъв ,но Герберите са виновни

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/10/16 09:57

    Ние съвестните турци в кърджали област пак сме до вас и пак ще ви подкрепим в името на България. ..Турците с чисто минало и сегашно никога няма да подкрепяме дост една партия с директор другаря агент от дс от който навремето турците бяха предадени. .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/10/16 11:29

    Явно господина иска ДПС да влязат отзад ! Каквото и значи това за властта !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/10/16 14:52

    Добре де господин Премиер. Ако е така, както твърдите, защо им държите кадрите начело на Регионалните и общинските дирекции, които са Ви подчинени.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/10/16 16:00

    тези от партия дост не се ли засегнаха поне мъничко при тези думи на борисов или не дочуват

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/10/16 16:05

    Към14.52.Защо ли бе пич, ами защото хем вълкът сит хем агнето е цяло ,за заблуда , пич за заблуда. Нали повечето са Калинки и не професионалисти в ГЕРБ ,нищо и че тези от ДПС са същата стока ,дори е са по-зле ,но карай да върви. Народа е глупав пич, и аз използвам случая ,щото ако поумнее дупе да ми е яко.Глупав народ така се управлява със сила и замах и всяване на страх у глупака и бедняка без да носиш отговорност .Отговорност не може никой да търси от силния и богатия Той решава съдбата на простака и бедняка

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/10/16 19:23

    Няма значение кай ще влезе във властта .Важно е БСП да са вън.

    ОтговорИзтриване
  10. Попитали радио Ереван -Политическата система в България позволява ли правителство от един човек?Отговорът бил -Не г-н Борисов .Имам усещането че отговорът е по-скоро Да
    Дали пък не съм във Венецуела

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.