ДОСТ търси легитимация в политическия живот на гърба на ГЕРБ, заяви Цвета Караянчева, областен лидер на партията в Кърджали, по повод обявената от лидера на „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“ подкрепа за кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева.
Това е шумно прокламирана, но категорично непоискана подкрепа от Лютви Местан за предстоящите президентски избори, се казва в съобщение до медиите на ГЕРБ.
Няма никакви задкулисни договорености, каквито нелепици вървят в медийното пространство, и държа хората в Кърджалийско да знаят това, подчерта Караянчева.
„Не се нуждаем от патерица за вота. Целта на Местан е да си присвои механично гласовете на ГЕРБ в региона, но няма как да заблуди избирателите, защото ние разполагаме с работещи структури в седемте общини, резултатите ни са възходящи и това, което сме постигнали е вследствие на последователни усилия, диалог с хората и спечелено доверие. ДОСТ води семейни войни с ДПС и се опитва за сметка на ГЕРБ да вдигне електоралната си тежест. ГЕРБ не е арбитър в това вътрешнозаводско съревнование. Ние очакваме подкрепа от всички български граждани, разчитаме на техния информиран избор и здравомислие. Това, което ДОСТ прави, е евтин трик. Тази партия е с неясен политически профил, а влиянието й е по-скоро въображаемо. Местан не събра кураж да участва пряко в надпреварата за президент. Сега се крие зад широкия гръб на ГЕРБ, не му прави чест!“, коментира Караянчева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/10/16 15:30

    ще видим дали е така ако имате над 11000 гласа,значи другите са от дост,в замяна на следващо управление с герб.Аз смятам че ще имате 15,16000 гласа,така че има спорозумение г-жо Караянчева

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/10/16 16:03

    Абе не се нуждаете ама Бойко каза "берекет версин"!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/10/16 18:56

    ЕДНА ОТ МАЛКОТО ВЪЗМОЖНОСТИ , КОЯТО НИ ОСТАВА НА НАС обикновените граждани, е сами да се погрижим за себе си, ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ--ПЪЛЕН БОЍКОТ Това са много интересен вид избори. Ние избираме ПРЕЗИДЕНТ – които ще стои далече от нас, в народното събрание и в министерствата, без да го виждаме, без да го контролираме. Не, избираме човек, които ще работи пред нас и почти заедно с нас. НИЕ НЕ ИСКАМЕ ИЗБОРИ ЗА ТАКИВА ИЗБРАННИЦИ-- А ИСКАМЕ ДА ИЗБЕРЕМ хора, които би трябвало много добре да познаваме – както техните слабости, така и техните силни страни. Следователно, става дума да изберем когото трябва, да изберем правилно ЧРЕЗ ПРОФЕСИОНАЛЕН ИЗБОРЕН КОДЕКС--ХОРА ОТ ВСИЧКИ БРАНШОВЕ И ГИЛДИИ--ЗНАЕЩИ,МОЖЕЩИ И МИЛЕЕЩИ ЗА НАРОДА И РОДИНАТА СИ.И, ако сбъркаме, значи не сме се научили да подбираме нашите избраници. И ще си носим последиците. Животът много страшно си отмъщава на всеки народ, който с ентусиазма на проститутка се хвърля на шията на първия срещнат политически шарлатанин. А както се казва : шарлатани на тези избори дал Господ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/10/16 20:03

    22/10/16 18:56 това новата опорна точка от централа на герб ли е? именно те имат интерес да не се гласува. напротив, всички пред урните и тогава сметки и схеми ще се объркат.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/10/16 20:33

    Правилно, точно така е, г-жо Караянчева!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/10/16 20:45

    Всички нахалници ни заблуждават с желанието им за Европейска България. Ние вече две десетилетия сме в ЕС, но сме най бедни, най болни, стандарта ни е като на Африканска държава, с пенсия колкото една надница в Брюксел. Те си играят на Местан и Бостан. Дърпат чергата. Някой да обещава европейски заплати, пенсиониране на 60 години с 30 години стаж? Какво става с пенсиите на не успелите да събират скапаните Костови точки преди да отидат при извънземните? Там не пипат! Подхвърлиха ни един локум за мързеливите роми, които са ни бреме и работещия за 400,00 лева българин сега трябва да избере КОЙ -Цеца, Калфин, Трайков, Каракачанов.....! Все чеда които за виновни за сегашния ни хал. Пука ни КОЙ!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/10/16 12:04

    аз ще гласувам за този президент който идва да прави пастал или неговия областен лидер

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/10/16 15:03

    Госпожо Караянчева , надявам се да имате достатъчно хора по секционните комисии за да могат да преброят бюлетините с празно квадратче на първи тур.
    С поздрави
    партия ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/10/16 08:13

    Криви сметки без кръчмаря
    Само ще ви кажа че в момента имате от Кърджалийска област не повече от 5-6000 гласа гербери

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/10/16 10:09

    Герб от Кърджали ще изкара най малко 14500 гласа помнете ми думата а БСП 7000 гласа а реформаторите към 2500 гласа това ви го казва турчин който не е от дост

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/10/16 10:09

    Герб от Кърджали ще изкара най малко 14500 гласа помнете ми думата а БСП 7000 гласа а реформаторите към 2500 гласа това ви го казва турчин който не е от дост

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.