Партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“ (ДОСТ) подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, реши Изпълнителният съвет (ИС) на ДОСТ.
„Даваме своята непоискана и ако се наложи отказана подкрепа за кандидата на ГЕРБ", обяви Лютви Местан на извънредна пресконференция в Народното събрание. Той изрично отбеляза, че не е имал никакви договорки, както с Бойко Борисов, така и с Цецка Цачева.
Както вече 24rodopi.com писа, Местан беше номинация на регистриралата се за участие в президентски избори партия ДОСТ, но след 6-часово заседание ИС реши, че няма да издига свой кандидат и, че по-важни са следващите парламентарни избори.
Както вече 24rodopi.com писа, ДПС ще подкрепи издигнатия от инициативен комитет кандидат за президент Пламен Орешарски.
Очакванията са на втори тур ДПС да застане зад кандидатурата на ген. Румен Радев, а ДОСТ да продължи да подкрепя Цецка Цачева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/10/16 12:03

    Бойко се обади на Ердоган и каза; Местан и Бари ага изпълняват

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/10/16 12:46

    То друг няма да я подкрепи.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/10/16 13:21

    Браво на ДОСТ те доказват с дела че са истински демократи и подкрепят най-демократичната партия ГЕРБ. Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/10/16 13:24

    Ние, съчанлийте от Гледка ще подкрепим Митьо Пищова и Радо Шишарката

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/10/16 13:44

    Към13.21и към съчанлиите ДОСТ и ГЕРБ са найавторитарните и диктаторски партии и за това взаимно се подкрепят-Не виждам какви демократи са ДОСТаджиите и Герберите ,след като демокрацията в тези партии са само за 4-5 гавази които мачкат наред всички други инакомислещи .Но и ДПС не са цвете за мирисане

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/10/16 13:53

    всяко котило при майка си

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/10/16 17:03

    с една дума комунистическата партия БсП /БкП/ с ДпС както винаги а демократичната ГЕРБ с ДОСТ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/10/16 18:08

    samo dost parti i gerp uspeh ...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/10/16 22:40

    Истинските мюслюмани от дост ще подкрепят герб

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/10/16 23:31

    Аз съм за Патриотите и Каракачанов

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/10/16 09:14

    С тази постъпка ДОСТ намери дъното.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/10/16 13:06

    кака цецка е от плевенските села и едва ли е започната с тракийското потекло. тоест едно е теоретически,а друго е практически да си го изпитал. В Югоизточната част на България мнозинството живеещи на тези територии са тракийци. А относно г-н Радев. Не зная потеклото му, но четох, че е от Димитровград. Там живеят също много наши роднини тракийци. Мисля, че е по-подготвен в тая насока, няма смисъл от обяснения. сещайте се за кво иде реч. Все още има време. А и наблюдавам нещата и чета... много още не са ориентирани, за кого да гласуват. А и много често в смесените региони българите призовават за празното квадратче....Нека победи най-достойния и мисля, че малцинството ще гласува за партия Герб, Бойко Борисов, Цецка Цачева - новият Президент на Р България... Така усещам нещата. Обикновените хора от малцинствата не одобряват БКП/ДС, смяна на имената, доносниците, шапка долу, изхвърляне от автобуси през зимата и хиляди други неща... Това ми казват хора идващи и живеещи в Тюркие...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.