Младежки кариерен форум под надслов „Не говори за мечтите си - работи за тях!” ще се проведе в Кърджали на 1 октомври, събота, от 11,30 часа в залата на Бизнесинкубатора. Събитието е под егидата на евродепутата Андрей Новаков и ще събере на едно място представители на ресорни институции, академичните общности, водещи университети, фирми, работодателски организации, НПО в сферата на образованието и младежката заетост. Ще се включат активно областният управител Илия Илиев и народният представител Цвета Караянчева.
Форумът е предназначен за младежи и техните родители, на които предстои кариерно ориентиране, а акцентът ще бъде върху възможностите за развитие у нас и в рамките на ЕС, потребностите на пазара на труда, програмите за квалификация, стажуване, професионално надграждане и др. Официални гости и лектори ще бъдат министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, председателят на комисията по образование и наука в НС Милена Дамянова, зам.-министърът на здравеопазването Адам Персенски, представители на Център за развитие на човешките ресурси, Джуниър Ачийвмънт България и Национален младежки форум. Партньори са Job Tiger, Фондация „Заедно в час“, Erasmus Student Network (ESN), Сдружение „Младежки глас" и български университети.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.