Момчилградчани отбелязаха Деня на независимостта на България с тържество в центъра на града. Церемонията започна с поднасяне на венец и цветя пред Мемориал Костницата и с вдигане на националния трибагреник на фона на българския химн.
„Аз съм щастлив, че мога в този момент не само да поздравя всички вас, но и за пореден път да заявя готовността си да работя за нашия град, за нашата община така, щото всеки следващ ден да е по-добър от миналия. Това е измерението на нашата признателност към онези, които през далечната 1908 г. направиха необходимото, за да се сбъдне мечтата на цял един народ - българско самостоятелно държавно съществуване”, заяви в словото си кметът на Момчилград инж. Сунай Хасан. Официален гост на тържеството за празника беше народният представител Ердинч Хайрула.
Празничната програма продължи с изпълненията на малките мажоретки, на детска вокална група към Центъра за подкрепа за личностно развитие - Общински детски комплекс Момчилград и фолклорната група „Родопея”.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.