Горя гората в района на хижата над Момчилград в понеделник след 19.00 часа. На място пристигна противопожарен екип, който потуши пламъците.
Първоначалният оглед на огнеборците сочи, че пожарът се дължи на….изхвърляне на незагасен фас.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/16 00:56

    Още в неделя лично угасих един неугасен фас хвърлен от автомобил.Колко тъпи и невежи хора има на този свят за съжаление...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/16 08:50

    Прост народ слаба държава!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/16 08:52

    това е работа на тревоманите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/16 11:20

    даа дааа естествено че е работа на тревоманите те са ви виновни за всичко те крадат за да си купят трева биха убили някой за един джоинт сигурно са е случило точно така една групичка от 3-4 тревомана отишли в гората и си казали ай да пушим тука и пушили след това си казали аве маняци що да не запалим една гора ве ние не мислим за природата (щот не я пушим) по скоро биха отишли там да се порадват на гледката и биха пушили за да избягат поне за малко от шибаната реалност в която хората не ги разбират щот всички са сдухани ... не съдете групата по отделния индивит плюс че знам кой е запалил гората познавам я лично и не е виждала трева на живо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.