„Искрено се надявам след като за пореден път е казано „А“ за проблемите на Кърджали и по мегапроектите, от които зависи бъдещето на региона, да последва и „Б“, коментира депутатът Мустафа Ахмед

В края на форума „ДА! На българската икономика", провел се в Кърджали, кметът инж. Хасан Азис предаде папки с 27-те въпроса към представителите на шестте министерства, които уважиха дискусията на КРИБ. Сред тях освен проблемът със скъсания дюкер, за който вече 24rodopi.com писа, са поставени също така изграждането на мост към Крайно село, Обходния път, разширението на пункта „Маказа", изграждането на Индустриална зона, укрепването на свлачища и водоснабдяването на селища в региона.
„Искрено се надявам след като за пореден път е казано „А“ за проблемите на Кърджали и по мегапроектите, от които зависи бъдещето на региона, да последва и „Б“. Да не остане само с фиксирането на стари проблеми и оптимизъм на книга. Несъмнено, нуждите от инвестиции в пътната инфраструктура са повече от възможностите на държавата, но вярвам, че правителството няма да остави общините сами да се оправят“, коментира народният представител Мустафа Ахмед.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Пита ли бат си Бойко за осветлението или решихте да смените името на града на Тъмноград?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/7/16 21:57

    Хасан няма право да поставя въпроси докато не даде отговор поставените въпроси от Кърджалийци, кога ще оправи улиците, дупките, бездомните кучета, развалените тротоари........

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/7/16 22:02

    ganev....Нонош мълчи ва

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/7/16 22:19

    Ти само въпроси задаваш и нищо не правиш за тоя град, кмете! И цялата ти мързелива администрация!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/16 02:37

    Крайно времее господин Азис да спре с неговите Мега проекти и да обърне вниманиее и на микропроектите осветление ни трябва господин кметее ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/7/16 09:58

    Ало,направете поне един градски кенеф в тези паркове!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/7/16 10:40

    В парка имаше химически тоалетни, но изчезнаха.Кой знае на коя вила са.Затова сега опикават стълбите към долния парк.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/7/16 16:29

    Проблеми на първи ред:1.Осветление;2.Пътища целите в дупки;3.Бездомни кучета;4.Поддръжка паркове(парковете се построяват ,но и трябва да се поддържат бай Азис!);5.Почистване на пътищата от зеленина тоест малко оформяне на храсти и дървета хич няма да се отрази зле на трафика защото на някои места е като джунгла 6.Смяна на плочи и на други главни не само бул.България,Преди една седмица една жена се спъна на бул,Христо Ботев Възрожденци на плоча която стърчеше и .........Мега проектите ги оставете малко на страни тях Бойко ще ги направи ,но напреавете и вие нешо което наистина му трябва на града и на хората!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.