21-годишният Денислав, който загина при зверска катастрофа край КЦМ, е отишъл да вземе свои приятели, които били на купон в Асеновград, научи 24rodopi.com от негови близки. Същият ден момчето трябвало да се яви на изпит. То обаче било събудено рано сутринта в понеделник от приятели, които го помолили да запали колата и ги прибере.
Припомняме, че произшествието стана в ранната утрин в понеделник. Немското возило на кърджалиеца се блъска с висока скорост в таксиметров автомобил. На място загиват 21-годишният мъж, както и шофьорката на таксито и клиент.
Както вече писахме, Денислав е бил студент в Пловдивския университет, специалност „Международни икономически отношения". Погребението на младия мъж бе във вторник, около 17 часа в Кърджали. Роднините са чакали бащата на момчето да се прибере от Англия, където е на гурбет.
„Огромна драма за семейството. Денислав бе единственото им дете. Майката работи в Кърджали. След като са успели да се свържат с бащата, от фирмата са му осигурили билет за първия полет към България на следващата сутрин. Трагедия", разказаха за 24rodopi.com близки на семейството. Според тях Денислав не е консумирал алкохол, най-вероятно е заспал на волана заради ранния час.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/6/16 07:11

    Leka mu prıst na momceto.golyama tragediya.mnogo mnogo jalko

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/6/16 08:59

    Дали е заспал зад волан, не знам, но факт е, че много неуравновесени лапета карат с бясна скорост мощни коли. Като нещастника с бял автомобил СВ 9597, който снощи ме засече пред Кауфланд в Кърджали. Такива рано или късно намират смъртта (те са мобилни донори) и не заслужават никакво съжаление-колкото по-бързо си отидат от този свят, толкова по-добре за останалите хора !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/6/16 09:00

    Наистина голяма трагедия. Мир на праха на момчето и бог да го прости. Почивай в мир..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/6/16 10:39

    А как се чувстват сега неговите " приятели "? Когато техният приятел е убил, макар и неволно двама души ?????? Бъдете разумни млади хора! Купоните след полунощ са опасни и вредни, даже за чуждите хора - не само за приятели!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/6/16 10:53

    Има и един прост селяк с БМВ, което повече ръмжи отколкото върви. Другия път ще му напиша номера. Като минава по бул.България и върти гуми, ама някой път ще му завъртя главата наопаки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/6/16 16:34

      И теб ли те дразни? Коронния му номер е да форсира от 'Френдс' към моста и да набива спирачки. Въпросът е КАТ какво дремят? Ибаче съч напълно съгласен с определението и всичко останало!

      Изтриване
  6. Анонимен22/6/16 11:56

    Kajete familiq? Gorkite roditeli! Saboleznovaniq!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/6/16 12:04

    Бог да го прости момчето.
    "Приятели"ли??? Това не е приятелство. Ще къркат до зори на майната си и после - ела да ни вземеш, че няма с какво да се приберем. Колата на ДЕНИ да не е такси?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/6/16 09:04

    a be pomiar zashto proklinash decata bil zase4en pred kaufland da ti eb....mai obadi mi se kolata e moia tel.0888659384 СВ9597

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.