Ниязи Шакир – фаворит за едно от ръководните места в Общината
Представител на квартал „Боровец" да заеме едно от двете вакантни места за зам.-кмет на община Кърджали, това предлагат от местната структура на ДПС. „На последните избори „Боровец" осигури 1 500 гласа за победата на ДПС в Кърджали. Предлагаме Алтънай Халил за един от заместниците на инж. Хасан Азис", коментира пред 24rodopi.com местен лидер.
Алтънай Халил е служител на „Титан Клинър" и общински съветник от ДПС.
В края на предишния си мандат, кметът инж. Хасан Азис имаше 4-ма заместници - Елисавета Кехайова, Иван Велев, Юсеин Ахмед и Мухаррем Мухаррем. Днес зам.-кметове са само Кехайова и Велев. Договорите на Юсеин Ахмед и Мухаррем Мухаререм изтекоха, в момента и двамата са общински съветници. Движението разчита да има още двама в ръководния екип на Община Кърджали. Както вече 24rodopi.com писа, преди близо два месеца се завъртяха първите имена за постовете – Миглена Топалова и Нурай Вели.
Като фаворит за едното място се очертава Ниязи Шакир, който за кратко преди години беше избран за председател на Общинския съвет, но след изпратен факс от централата на ДПС бе свален, а столът бе зает от Раиф Мустафа.
24rodopi.com
На снимката: Алтънай Халил и Хасан Азис разговарят на последното заседание на Общинския съвет
Какво каза Алтънай Халил - четете тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/6/16 10:38

    И ние "Съчанлиите" от кв."Гледка" искаме Заместник Кмет!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/6/16 11:31

    Район Костино предлагаме Ферди Мурад за зам.кмет

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/6/16 12:03

    Последния да загаси лампата!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/6/16 12:43

    Хайдее наддаването почна!! 1, 2, 3... бас парайъ, ал бабайъ! Харач, харач...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/6/16 13:22

    Бекир Ергюн не го забравяйте, най-големиа натегач с 17г. стаж в образованието ,бизнесмен от скоро има багер. Влиза във профила на всички ресори за зам. кмет таман кмета 1 куршум може да удари няколко заека и икономиса малко пари.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/6/16 18:57

    Ужас и безумие

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/6/16 21:43

    NIE OT RAYON EN4ESH PREDLAGAME ZA ZAM.KMET NA OBWINA KIRDJALI,NOVO IZBRANATA KMETISHA NA NEVESTINO,TO STANA VE4E NA MODA,SELSKITE KMETOVEZAM KMETOVE ILI PREDSEDATEL NA PARTIYA.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/6/16 22:22

    Ako stand zam kmet povece nikoga nyama DA glasuvam za DPS

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/6/16 18:47

    Много кадърен човек, става за този пост

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/6/16 19:19

    Силна кандидатура, само напред.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.