ТИР, натоварен с дървен материал, запуши кръговото кръстовище на автогарата в Кърджали. Закъсалият товарен автомобил отприщи псувните на останалите водачи, които трудно го заобикаляха. „И да натискат клаксоните, докато не се направи околовръстен път на Кърджали, така ще е", коментираха клиенти на едно от заведенията в района, свидетели на „тапата" на кръговото.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/5/16 16:50

    Редакцията,а защо не питате кмета кога ще започне околовръстното?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/5/16 16:58

    Къде са горските ,това е незаконен добив на дърва от бракониери .Горските служители и стражари стимулират и са участници в бракониерството .Режат изнасят ,като че ли е бащиния тази гора .Държавата ,взимала мерки ,камери имало ,марки имало ,Джи пи еси имало ,контрол имало -Пълни български глупости и лъжи .Нерде държава ,нерде горско ,нерде министерство .Всички барабер с престъпниците.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/5/16 17:00

    Ало, областният управител ! Стегнете се с Боко и направете нещо за Кърджали ! Републикански път е !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/5/16 18:17

    Само кърджалийския селянин може да направи тапа на толкова голямо кръгово. Милиционерите с фуражките подпиращи прашните патрулки , почесвайки запечените си потни вратове наблюдаващи нагло още по-наглите таксиметрови шофьори опитващите се да пречат на плоските манерки да се чувстват единствените идиоти на пътя.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/5/16 18:48

    Околовръстното по принцип не е работа на кмета, а на областната управа и на министерския съвет. И Хасан Азис и Илия Илиев направиха каквото можаха по въпроса, остана Бойко да даде пари и да се започне строежа.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/5/16 18:58

    Истинско изпитание за водачите на дългите МПС са маневрите в градски условия. Необходим е околовръстен път, тъй като този участък представлява част от трансевропейска пътна мрежа и трябва да е безопасен, и да не минава през чертите на града. Изграждането на околовръстен път е в ресора на областния управител.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/5/16 19:33

    Забрана за движение на тирове в пиковите часове.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/5/16 19:59

    A nie koito rabotim do simeks.omvto tam-strah ni e da zaviem nakideto i dae??.belyata idvam ne vika..edni sa birzi v refleka.a drugi(((

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/5/16 20:34

    добре, че бай Тошо навремето е садил гори, сега чорбаджиите да богатеят на гърба на народа.Изнасяйте, сечете, оголвайте баирите, и после - олелеее - природно бедствие, порой, наводнение

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/5/16 22:34

    25/5/16 17:00 Ей нещастник, що сезираш областния и Бойко, като в Кърджали всичко се решава от кмета и ДПС??? Що не направиха околовръстно а направиха дерето дето се казва "ВОДНО ОГЛЕДАЛО" Това ли беше приоритета или околовръстнато бе тъпанар??? Явно беше нужно да се окрадат парите вместо да се направи нещо за жителите на града???

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/5/16 22:38

    tova e TIR-ra na Amet ot chorbadjisko

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/5/16 23:51

    Tova kragovo moje da se razshiri s poveche lenti za koli, velosipedi, trotoari i po-malko jeliaso vatre...za zaobikaliane...:-):-):-):-)
    Nova kroika na shoseto!:-):-):-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/5/16 00:16

    До 22.05.16/22.34 А ти не виждаш сигорно по боковите магистрали се крадът,кой е амсалака.Маи всички ние дето ги избираме тези хрантутници.Спрете да се убиждате на политически и етнически принцип.Крайно време е всеки да вземе да работи.А политиците да вземат да работят за тази Страна.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/5/16 07:13

    И Бойко Борисов и областния са са същите гъзове като другите.ДПС и БСП крадоха от строежа на водно огледало, а пък ГЕРБ и ДОСТ ще крадат от строежа на околовръстен път.В крайна сметка пак на обикновенния гражданин ще му го начукат.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/5/16 08:06

    Околовръстно скоро няма да има според мене. Ако не трябваше да се прави мост над язовира можеше и да стане. Сега е най-реалистично от входа на града откъм Черноочене да се отклони наляво и да се включи до ОЦК някъде. Поне ще се избегнат драмита по Беломорски. И евентуално може да стане по-бързо. Тоя мост и да го почнат ще се точи много години.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/5/16 08:13

    Скоро време пак имаше закъсал тир, само че от към северния вход на кръстовището откъдето идва движението от Хасково.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/5/16 08:41

    Споко! Околовръстно скоро няма да има, нито пък забрана за товарни автомобили в пика, нито пък КАТ ще регулира движението в пиковите часове. Остава ние, щофьорите, да проявяваме толерантност един към друг, като например да даваме мигач точно на мястото на снимката и не само там, да не се засичаме като таксиджиите излизащи от автогарата и т.н.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.