Опасното куче, което нападаше минувачи в района на автогара „21 век" е заловено тази сутрин. Акцията започна вчера след публикация на 24rodopi.com за нападнати 3-годишно дете и баща му.
„Вчера на обяд дойдоха хора от „Дай лапа", но кучето избяга. Тази сутрин в акцията участваха повече хора и то беше заловено", разказаха очевидци.
Кучето, което според някои е кангал, се появило в района на автогарата преди месец. Работещите наоколо го наричат „Вълка". Предполага се, че е докарано от някое село и пуснато в областния център.
„Три пъти съм звънял на Център
112 за опасното куче. Всяко обаждане е било след ухапан човек. На 19 май заби 4 зъба в крака на възрастен човек, на около 70 години. Скъса му панталона. Кучето има поведение на болно, може да е бясно, агресивно е. Застава пред хората, показва зъби, а ушите - дръпнати назад – това е предупреждение, че ще се готви за нападение", разказа кърджалиецът Тасим Тасим.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/5/16 11:50

    Пак ще се върне.
    То не става, да ги хващат карат ги на спирка Джебел и ги пускат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/5/16 12:14

      Това куче беше заловен миналия месец и избягал от "Дай Лапа" и един работник е ухапан от това куче и сега е в болницата в неделя е опериран спешно където е ухапан от кучето

      Изтриване
  2. Анонимен26/5/16 12:13

    Хахахахахахаха голям вълк

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/5/16 12:15

    To ako e samo tva kuche dobre pulno e celiq grad nikoi ne se interesuva

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/5/16 12:48

    На така наречения пазар на производителя е пълно с кучета, кофите за боклук са препълнени, кучетата ровят там и разнасят цялата зараза, много е мръсно ,вземете мерки
    И на вниманието на контролните органи ,къде отиват обратните води там има много заведения за хранене и тоалетни ,а няма обратна канализация

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/5/16 14:09

      Ако бъркаш в кофата ще се заразиш. Образовайте се,селяци!

      Изтриване
  5. Стоянка26/5/16 15:15

    ами тия питбули дето ги разкарват пуснати из парка дето плашат децата тях кой ще ги прибере

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/5/16 17:43

    Пълно е с кучета не може човек свободно да излиза на улицата защо не идем на протест пред общината.........

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/5/16 18:08

    Протест трябва наистина да се направи,ама срещу простаците в града,че станаха прекалено много.Кучетата не пречат на никой.Това което е на снимката е куче-пазач.Това са териториални животни,и всеки "фес" който му наруши територията,ще бъде перфориран.Кучетата мразят най-много циганите,а много турци миришат,а и приличат на мангали.Животинката няма вина,тя следва своя инстинкт.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/5/16 12:58

      Личи си кой мирише кой не амсалак със едно парче лайно се разкарваш из улиците скапан кърлеж

      Изтриване
  8. Анонимен26/5/16 18:11

    чудо голямо

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/5/16 20:41

    18:08 ИМАШ НУЖДА ОТ ПОМОЩ,СТРАДАШ МНОГО,ЖИВОТА ТИ Е КОШМАР.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/5/16 09:12

      Ти имаш нужда от помощ. Спешно!

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.