Реформаторският блок се регистрира за насрочените за 5 юни с указ на президента частични и нови избори за кметове на кметства, съобщиха от пресцентъра на партийната коалиция.
На 27 април, първи от всички останали патрии, РБ подаде в ОИК Момчилград и ОИК Крумовград заявления за участие в частичните избори. В община Момчилград Реформаторсикият блок е част от Местната коалиция "За Момчилград" заедно с ПП "Българска нова демокрация". Местната коалиция ще участва в частични избори за кметове на кметства Горско Дюлево и Ауста.
В община Крумовград РБ ще участва в избори за кмет на с. Токачка. Реформатироте се регистрираха и за частичните избори в ОИК Кърджали, където ще се проведат избори за кмет на с. Срединка и с. Невестино.
С участието си в частичните избори РБ (ДБГ) има за цел да се утвърди като политически субект в областта и да повтори доброто си представяне на общите местни избори, проведени пред октомври м.г. Тогава РБ успя да се пребори за два мандата в Общинския съвет в община Кърджали, два в Община Кирково и заедно с БНД за един мандат в Община Момчилград, припомниха от РБ.
24rodopi.com 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/4/16 20:27

    смешници...какви хапчета ползвате господа реформатори...или сте закусили със сурови патешки сърца...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/4/16 22:44

    Господата Деформаторииииии....до къде докараха страната тия ЕвроГейските демократи-Деформатори.....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/4/16 20:16

    Реформаторите не минаха ли в ДОСТ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/4/16 15:53

    Те китове има келепир там са

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.