Конструкцията на един от най-високите блокове в Кърджали-№16 в квартал „Възрожденци", се разпада и създава опасност за живеещите в кооперацията. Затова алармира Алпер Алиоглу, който ни изпрати и снимки от покрива на сградата.
Панелът е компрометиран, мазилката и плочките вече падат, ни пише кърджалиецът.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/3/16 16:59

    Е, не може само с реване. Държавата задели пари и създаде цяла програма за отстраняване на такива компрометирани участъци от панелките и за санирането им безвъзмездно. Единственото условие за живеещите е да се обединят в сдружение и да кандидатстват. В другите общини и области има доста блокове вече санирани. Програмата май продължава, нека Алпер и Сие да се обърнат към експертната група на общината за тази цел.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/3/16 17:11

    Трагедията като се разиграе, тогава ще скочат власт имащите

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/3/16 17:23

    И какво сега чакаме - някой да ни оправи блока ли? Грижата за поддръжката на блоковете е на т.нар. етажна собственост, т.е. на живущите в блока.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/3/16 18:04

    собственици да съберат пари и да ремонтират,това е тяхното задължение.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/3/16 18:29

    То държавата се разпада благодарение на умните и интелигентните ЕвроГейски предатели,а какво остаеа за народа и домовете им...ще излезнат на палатка ако им се разпада блока...управниците са казали пари нема и действайте

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/3/16 19:19

    kabelite sa prichinata, te sa zabraneni bay Alper.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/3/16 19:26

    Голяма новина.Живущите да си вложат парите от наема на мобилния оператор,да си оправят проблемите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/3/16 21:00

    И аз не виждам драма.
    Пак новина ала шоу тв.
    Имаш имот, длъжен си да го поддържаш.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/3/16 21:49

    Taman zadachi s mnogo neizvestni za mestnite matematici...:-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/3/16 07:57

    Този алпер дали знае какво е конструкция ?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/3/16 14:47

    До 07:57: Знае. Снимката е направена не, за да помогне държавта, а за да накаже живущите, защото в блока живеят такива индивиди които не дават 2 лева даже.
    До 19:26 : сумата която, се получава от мобилния оператор е практически едно към едно за осветлението и поддръжката на асансьора. Който се интересува нека провери документите у управителя.

    ОтговорИзтриване
  12. Циигански блок кво очаквате да го санират ли.....

    ОтговорИзтриване
  13. Циигански блок кво очаквате да го санират ли.....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/3/16 16:32

    Нели Георгиева ти си циганка, но не като етнос,а като държание. Освен това си толкова проста, за всичко се лепи основа етнос и между другото, в блока най-наплащащи не са нито, цигани, нито турци, нито помаци, а именно хора от български етнос. И между другото блока не е цигански просто е занемарен.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/3/16 18:12

    Да събират паричките и да почват за да не стане късно.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/3/16 18:19

    do neli georgieva kato si tolkova kompetentna,nima vashiq 61 blok e mnogo eliten i chist ciganite sa v puti pri vas kakto i pri mamcheto ti v 18 blok.po dobre si butai kolichkata i nedei da se pravish na mnogo umna.nqma znachenie koi kakav e,a otnosno bloka prosto e zanemaren kakto povecheto panelki vuv vuzrojdenci.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.