Един милион автомобила са преминали през Кърджали на път за граничния пункт „Маказа" в рамките на година. Това обяви шефът на Областната дирекция на МВР старши комисар Венцислав Момчилов. „Разговаряли сме с кмета на Кърджали относно затруднения трафик. Единственият начин за неговото облекчаване обаче си остава изграждането на обходен път на града. Каквото можем ще направим с наличните средства", посочи Момчилов. По думите му дирекцията ще вземе мерки
за превенция на пътните произшествия и респектиране на водачите през най-натоварените месеци.
Трима са загиналите на пътя при инциденти през м.г., сочат данните на силовото ведомство в Кърджали. Наблюдава се и ръст на пътните произшествия.
24rodopi.com
На снимките: Едни румънци вдигат оборота на австрийци, които имат бензиностанция на булевард "Беломорски" в Кърджали, други пък - на собствениците на хотели по гръцките острови
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/2/16 17:20

    Да се затвори!!!Само проблеми от тези коли,никаква полза.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/2/16 18:46

    А въздуха който дишаме, а задръстването?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/2/16 21:56

    хаха - един милион, ама полицията това ли прави - брои автомобилите, пътуващи към Маказа? А иначе - съгласен съм с първите два коментара, подкрепям.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/2/16 22:57

    to hubavo ama da minavat prez okolovrastnia pat, a ne prez grada.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/2/16 23:18

    te parvo da slagat osvetlenie na patya za makaza sled zavod orfei 2 ili 3 katastrof stana i pochina 2 chovek!!! samo zaradi tamnoto nishto ne se vijda kato karame!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/2/16 01:53

    A kide e okolovristnoto kmete azize a?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/2/16 10:46

      Другия път не гласувай за него!

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.