Лидерът на най-влиятелната изселническа организация в Турция става съветник в Анкара. Доц. д-р Юксел Йозкан, който ръководи Федерацията на балканските изселници и емигранти „Балгьоч", е получил предложение от турския министър на здравеопазването Мехмет Мюеззиноглу да стане негов съветник.
Председателят на „Балгьоч" потвърди новината пред 24rodopi.com и отбеляза, че предложението на министъра е знаково, показва уважението на властите към изселниците.
Новите ангажименти на доц. д-р Йозкан нямало да попречат да изпълнява пълноценно функциите си на лидер на водещата изселническа организация.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/1/16 10:00

    Стига ни занимавайте с турция изселнически организации и т.н. Да си е----майката и да се изритата в Турция всички които говорят за турция.Тук е България и до гуша ни дойде от джамии мюсюлмани

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/1/16 11:23

    Вижте картата отпреди 1396 год.! Тука е било Византия, чоджум, а не България!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/1/16 11:39

    ХА ТАКА УДРИ ПО ЕДНА ПСУВНЯ НА ПОГАНЦИТЕ, ПОСЛЕ СИПИСИ РАКИЙКА И СЛАНИНА, ТЕГЛИ ЕДНА МАЙНА НА ЖЕНАТА ПА ЛЯГАЙ ДА ПОСПИШ, БАЙ.....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/1/16 12:36

    Османското завоевание на балканските земи започва с превземането на крепостта Цимпе през 1352 год. От този момент нататък започва едно постепенно разширяване на турските земи в Тракия, което разширяване достига своя връх в периода 1360-1372 година когато голяма част от византийските крепости в Тракия са превзети.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/1/16 15:49

    25/1/16 10:00>>> Velik bulgarin si we ei...sled 20-30g. nqma da imash i dyrjava..ama to koga li si imal...do 1352g. 300 godini si bil pod vizantiysko vladichestvo...ot 1352g.-1913g Osmansko pod prisystvie...A ot 1913g do 1940g Dobrich i Silistra sa bili rumynksi.. ot 1940g-1944g germansko vladichestvo i ot 1944g-1989g. savetska okupaciq! Taka che si stqgai bagajcheto za Rusiq da papkash na putinkata jelezniq pishtak za skrab!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/1/16 17:02

    Yolun açık olsun Yüksel kardeşim Allahuekber

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/1/16 17:23

    12.36
    Правилно!А до 1352 ви е нямало.Пришълци сте ,късни пришълци..........връщайте се отдето сте дошли.А,пардон-там не ви искат.Арабите ви мразят повече и от нас.
    15.49-Тебе къв ти е проблема имал ли съм ,нямал ли съм държава?СЕГА си имам!И съм си в нея!ТИ какво правиш тука,като нито я приемаш за своя държава ,нито доброто и мислиш?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/1/16 17:39

    няма кой да ги изрита. изритаха българите, а те ще се размножават и го правят. живи и здрави всички по света. най-вече да са живи и здрави извън границите на българия нашите деца, братя турци, мюсюлмани. те си знаят. не е както при мама и тати. там яко се работи............

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/1/16 18:28

    25/1/16 17:23 Раждам турчета, защото "държавата" Булгаристан след 20-30г. ще се казва по друг начин миличък. А ти никога не си имал българска идентичност и достойство, а и никога няма да имаш. Чети книгата на Давутоглу за да си подредиш олигофренските и комплексарските гънки у кратунката ти! Така, че си хващай пътя овреме за любимата Русия, за да те ликвидират там брутално и тотално като Волжските българи през XIV-век.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/1/16 18:39

    Излиза че Тракия са били византийци а не българи. И вие сте гелмета

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/1/16 18:55

    "Най-вече да са живи и здрави извън границите на България нашите деца, братя турци, мюсюлмани. те си знаят. не е както при мама и тати. там яко се работи...........". Да, на мнозина децата и внуците им яко работят немили и недраги, изоставили млади булки, невръстни дечица, възрастни и самотни родители. В същото време някои вилнеят години като башибозук, едни и същи УЖ политици, депутати, кметове, приближени бизнесмени. Доят като дойна крава европейски, български, турски, народни и всякакви пари. Забогатяха, някои са с незнайни имоти у нас и в чужбина, други с милиони на зелено. А горкия, завалията, аркадаша, комшията, гарибана тръгнал да се радва че този щял да прави нова партия, че е бил човек на Турция и турците от Родопите и щял да ни спаси от дявола. Кога ще ви дойде акъла? Защо не погледнете след толкова години вие къде сте, те къде са? Гласувайте, викайте "Ураааа", "Да живеее" и колкото по вече и по високо викате и се надявате толкова по вече ще ви излъжат. Надеждата крепи човека и руши! Спасителят идва на кон. Надявайте се!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/1/16 19:49

    А бе хора стига сте се заяждали за глупости всички сме в един и същи кюп радвайте се на хубавите неща в живота не са малко!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/1/16 19:49

    А бе хора стига сте се заяждали за глупости всички сме в един и същи кюп радвайте се на хубавите неща в живота не са малко!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/1/16 20:07

    18:55
    и кво бе приятелю. право казано. по-добре навън, отколкото тук да гледаме озлобени физиономии. тук се назначават хора от дс-бкп, бсп,сдс,ндсв,герб, нищо по-различно от социализма(всички партии са деца на комунисти, само че са разпръснати във всички партии). всичко е по старому. навремето се назначаваха само техни хора комунисти, сега всички партии са от комунистическо котило, въпреки, че се правят на демократи. демократи ама тралалала, не е така. и затова всеки мислещ родител вместо порасналото му дете да чака сеса, доган, местан, ардоган, по-добре им казваме, а и те си казват - извън бг. не е хубаво, но кво да се прави, гладно не се стои. остаряхме. бяхме на годините на кака сеса, когато ни съкратиха от работа. тогава един младеж непрекъснато идваше в стаята и ми казваше, че съм стара, сега трябва да отида и да го попитам, как е приятелю и ти дойде на моите години. и затова всеки млад човек преди да каже нещо за хора на средна възраст, предварително да си мери приказките, защото нищо вечно няма на този свят. той е мислел, че вечно ще е на власт сдс, вечно ще е млад, но не е така, приятелю. добре че имаш гръб, безработен да се редиш в бюрото на труда и да ти дават трошички. преди да кажеш нещо преброй до десет и тогава говори. лесно се обижда...нечовешко нещо е обидата. непрекъснато това говорим на порасналите ни деца. да се държат добре с всички хора. не на обидите-----------

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/1/16 20:10

    Един ден бяхме ходили в друг град и се наложи да отседнем в парк. Чухме разговор между двама мъже и то се състоеше в следното. Добре, че нашите деца работят на запад на престижни работи, а кво да кажат тези, които работят черната работа на запад. След някоя и друга година се разболяват и си идват в България. И не стават нито за вън, нито за България. Увредени...Явно, че бяха комуняги, добре обл'е

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.