Разочарован от мургава проститутка в Кърджали грък от Комотини е обрал водача на таксиметровата кола край Островец, съобщиха за 24rodopi.com таксиджии в града край Арда. 
Както вече писахме, криминалисти от РУ-Кирково разкриха “по горещи следи” извършен грабеж и задържаха 28-годишният А. Г. Сигналът, че в землището на село Островец, има ограбен човек е бил подаден около 5 часа вчера. Незабавно на място са били изпратени полицейски служители от РУ-Кирково. Те намерили таксиметров водач, който обяснил, че бил заплашен от клиент и му били отнети пари и вещи. Липсвали 500 лв., мобилен телефон и златен пръстен. При организираните издирвателни действия извършителят на деянието бил установен в автобус, пътуващ по линията Чакаларово - Кърджали. Полицаите намерили у мъжа всички инкриминирани вещи, които са иззети. Извършителят на престъплението е задържан в полицейското управление, а след прокурорско постановление за 72-часово задържане е бил преведен в ОС “Изпълнение на наказанията” в Кърджали. По случая е образувано незабавно производство за грабеж.
„Таксито било наето към 3.30 часа от пиацата пред бившето заведение „Дама Пика“ в центъра на Кърджали. Гръцкият гражданин е казал, че иска да бъде закаран до Подкова. Край Островец помолил шофьора да спре. Казал „Спирай, ще пикая!“. После насочил към колегата метално парче и казал, че това е пистолет и ще го гръмне, ако не му даде парите“, поясниха пред 24rodopi.com колегите на нападнатия.
„Благодарим кирковските полицаи за бързата реакция“, заяви пред 24rodopi.com синът на таксиметровия водач.
24rodopi.com
Очаквайте подробности
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/10/15 16:37

    Ха стига бе...
    Що му бара парата на бакшиша. Трябвало да му удари една патка

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/15 12:30

    Анонимния, така скрит много знаеш, лесно е нали? Да не си некъв педал, па я кажи да те паткаме ние теб? ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/10/15 21:37

    Xaxa..Ti da ne si Vesko..Ti sa6to si anonimen..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/15 22:02

    В Гърция парите свършиха сега искат да опразнят нашата богата държава,, Ама почнаха с грешките, Че таксиджиите да не са най богатите, но и гърка не е за подценяване човек,, защо е почнал от таксиджиите е под въпрос!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.