Голямото крадене на средства по оперативна програма „Транспорт" вероятно е била от пътя Маказа. Доказателства за това се появиха за пореден път. Строителството на "Интегрирани пътни системи" видимо е некачествено... За държавата остава да се погрижи дупките - убийци да бъдат запълнени възможно по-бързо.
„Огромни дупки отново пробиха асфалта по пътя за Гърция. Участъкът, правен с европейски срества, между Кърджали и Момчилград наскоро бе ремонтиран отново. Дупките обаче отново са факт", пише на първата си страница днес всекидневникът „24х7 Родопи".
Препоръчваме на чиновниците от Областно пътно управление да направят оглед на отсечката, най-опасната дупка е на разклона за Глухар и Пепелище. Точно пред спирката, в посока от Момчилград към Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/10/15 13:11

    Надцакването на фирмите довеце до двойно намаляване на цената и резултатите са налице

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/10/15 13:29

    Нормално е,като ни управляват вечно гладни,крадливи,корумпирани,насрани КАЛИНКИИИИИИ...затова през 25 дена се режат ленти за пътища и магистрали..от асвалта е много пъти е по лесно да се крадат пари

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/10/15 15:20

    ами сменете си закона
    този който направи ремонта на пътищата да е задължен 10г да прави ремонта безплатно
    и последните апри да му се дават примерно 30% от парите в края на 10г и тогава ще ги видя как ще е асфалта

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/10/15 15:30

    Виновни са тия, където са удобрили ремонта, но и те са си взели своя пай.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/10/15 15:35

    Pokajete mi edin kachestven pat...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/10/15 15:44

    Ето така става с фирмата на крадеца от КТБ ,човека си плати комисионната на ГЕРБ и те си затвориха очите за всичко.... Това платно е реконструирано от тях а другото платно от кърджалийска фирма , тяхното платно вече 4 пъти е ремонтирано :))

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/10/15 16:34

    taq dupka tochno do spirka gluhar 10 puti q zakurpiha za edin mesec i vseki put vse po-golqma stava :)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/10/15 18:32

    Ами съвсем нормално за България не се наситиха .. Народа търпи и мълчи

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/10/15 19:13

    ALO........................ JIVEEME V BULGARIA.................................KOYTO NE ZNAE

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.