Млад художник украси автосервиз с… 3D рисунки.
„От Кърджали идват да видят новата визия на сервиза. „Колата е наред, тук сме да видим старата „Лада" на стената", обясняват пристигналите. Реджеб Сербест е голям художник. Толкова е реалистично, че дошлите се вглеждат  дълго, за да се уверят, че стената е рисувана, а не сме закачили стара кола", заявиха пред 24rodopi.com механиците в сервиза в село Калинка.
21-годишният Реджеб е роден в Измир, но всяко лято идва при роднините си в Калинка. Той е дете на изселници, които заминали за Турция през лятото на 1989 година. Следва във Факултета за изящни изкуства в Истанбул.
„Триизмерните стени ги направих за 7-8 дни. Хората много ги харесаха. Най-много им допада руската „Лада", коментира авторът на предизвикателното за зрението изкуство Реджеб Сербест.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/9/15 14:00

    Браво на таланта!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/9/15 15:34

    ЛАДАТА СИ Е СУПЕР АВТОМОБИЛ ! ТИЯ НОВИТЕ, С ТЕЗИ КОМПЮТРИ,И ЕЛЕКТРОНИКИ, НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА ЗАКЪСАШ НА ПЪТ ! С ЖИГУЛКАТА И ЛАДАТА ВСЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИШ НА ПЪТ ! ЧУКЧЕ, БОБИННА, СВЕЩ, КОНДЕНЗАТОР, ВИСОКОВОЛТОВ КАБЕЛ, ПЛАТНА ЗА БЕНЗИНОВАТА ПОМПА В БАГАЖНИКА И СЪМ ГОТОВ ДА ТРЪГНА ЗА НОРВЕГИЯ !

    ОтговорИзтриване
  3. Tova da ne e ladata na Vaytata.Super,elerine sağılık.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/9/15 21:08

    Който го може, го може, а хора без талант трудно биха се оправили в тия мътни времена. Браво момче. Ти го можеш и продължавай с рисуването. Страхотен си. Снимките ти са уникални. Успех!..., и най-важното, което бих ти пожелала В ЖИВОТА това е КЪСМЕТ !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/9/15 13:39

    това ли е въпросният Реджеб дето само за него пишат в Родопито :)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/9/15 13:58

    bravo na momceto.eto tova e talant

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.